Siis miten voi olla näin paska tuuri.
Ihminen, jolla ei oo mitään tekemistä n 99% ajastaan, joka kutsutaan/sopii kerrankin jotain jollekkin päivälle, niin vuorokauden sisään joku muu kutsuu johonkin muualle täsmälleen samalle päivälle.
Koska näin on tapahtunut jo vuosia, joskus päätin, että mä meen sinne minne olen ensimmäiseksi luvannut. Koska kun joudun miettimään ja punnitsemaan, että kumpi paikka on tärkeämpi, kummassa viihdyn enemmän, kummasta tulee vähemmän pahempi mieli, en saanut minkäänlaista mielenrauhaa. Joten päätin, että menen sinne jonne ensiksi lupaudun.
Taas tällainen tilanne tapahtui. Sain eilen kutsun ystäväni valmistujaiskesäjuhliin. Lupauduin mennä, ja varasin itselleni jo nukkumapaikankin. Tänään, 22 tuntia jälkeen sen, kun hyväksyin eilisen kutsun, sain kutsun 50v/avioliiton virallistamisjuhliin SAMALLE PÄIVÄLLE.
Miten voi olla oikeasti näin huono tuuri!? Miten voi joka ikinen kerta käydä näin?
Ja nyt oikeesti harmittaa, koska olisin halunnut ehkä enemmän mennä sinne 50v/hääjuhliin. Mutta, koska ehdin jo lupautua valmistujaisiin, menen sinne. Koska joskus päätin sen että sinne mennään minne ensin lupaudutaan.